Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, waarin niet door de reguliere kanalen wordt voorzien.

   Fonds 21 is een ondernemend en maatschappelijk betrokken fonds dat door het steunen van ideële doelen gericht op Kunst & Cultuur en Jongeren & Maatschappij, een positieve bijdrage wil leveren aan de samenleving. Wij ondersteunen professionele, kwalitatief sterke projecten die een breed, nieuw publiek weten te bereiken.

    Alinker

    Lot’s Foundation zorgt ervoor dat kinderen over de hele wereld hun verhaal kunnen vertellen en brengt kinderrechten op bijzondere wijze onder de aandacht. The Alinker Inventions Ltd. deelt deze waarden, recht op onderwijs en kinderrechten, volledig en ondersteunt de Lot’s Foundation o.a. door middel van het doneren van een winstpercentage.

     Stichting Anders Emmen

     Cultuur is de “zuurstof” die nodig is om een stad te laten leven! De stichting Anders Emmen wil bijzondere voorstellingen en artiesten naar Emmen halen om de variëteit aan uitgaansmogelijkheden te vergroten.

      ViaViela

      Gastouderbureau ViaViela is er voor alle ouders, grootouders, verzorgers, gastouders, pleegouders, aanstaande ouders en kinderen. Bij ViaViela kun je altijd terecht. Ons doel is om kinderen gelukkig te maken. Wij zijn de expert in kinderopvang in huis.